Съставка за красота - Екстракт от Pseudoalteromonas Ferment

Публикувано от Yori 25.01.2017 0 Коментари

Изключително важно е да се изберат най-добрите съставки за красива кожа. Съставките са всичко, когато искаме да получим безупречна кожа и да я накараме да се чувства по най-добрия начин.

Новата ключова съставка на Mia Hoyto e Pseudoalteromonas Ferment. Този малък чудотворец произхожда от Антарктида и е една от най-ценните съставки за кожата, които някога е имало.

Нормално е да търсите съставките, които ще дадат най-добрия ефект за красотата на вашата кожа там. Суровите условия винаги повишават нивото на ефективност, тъй като растенията и бактериите се нуждаят от много повече енергия, за да оцелеят в студения и неблагоприятен климат.

Бактерията Pseudoalteromonas Ferment  е открита в проба кал от остров Кинг Джордж. Скоро учените открили, че по време на клетъчния растеж бактерията произвежда екстракт от  Pseudoalteromonas Ferment. Този лечебен чудотворец от Антарктида предпазва кожата ви от студеното време, увеличава колагена и образуването на еластин, уплътнява кожата  и спомага за нейната хидратация. Той също лекува и стяга кожата ефективно. Можете да намерите тази съставка в HELMI, маска за дълбока хидратация и регенериране на кожата на Mia Hoyto. Можете да нанасяте маската веднъж седмично, кожата Ви ще е сияйна, добре хидратирана и чиста

Източник: http://miahoyto.fi/

Оставете коментар