Fun'Ethic - Органична козметика с отговорност към обществото

Публикувано от Yori 22.01.2017 0 Коментари

 

Fun'Ethic е органична козметична марка, която стартира през 2012 г. Марката разработва иновативен бизнес модел, с  уважение към хората и околната среда. Всеки един от нейните компоненти е в съответствие с принципа на устойчиво развитие. Нейните продукти са произведени във Франция и местните партньорства са привилегировани, с цел укрепване на местната икономическа ситуация.

Според Fun'Ethic органичните продукти не трябва да бъдат непременно скъпи! Марката се задължава да отговори на очакванията на потребителите по отношение на качеството на продуктите и тяхната достъпност.

 

Тъй като нуждите на кожата се променят в зависимост от периода на живота си, Fun'Ethic предлага селекция от продукти, класифицирани по възрастови групи: „Да бъдеш тийнейджър“, „Да бъдеш на 20“ и „Живей своите 30“.

 

Всяка възрастова група има своя топ активна съставка, нейния цвят и нейната муза.

„Да бъдеш тийнейджър“ серията е антибактериална  и регулираща себума.

„Да бъдеш на 20“ е серия залагаща основно на подобряването на тена и сияйността на кожата.

„Живей своите 30“ е  хидратираща и забавяща стареенето серия.

 

Всяка серия се състои  от основните продукти за поддържане на кожата: мицеларна вода, дневен крем, олио за лице и тяло, дезодорант и в серията „Живеей своите 30“ се предлага маска.

„Магически кърпички за грим“ са алтернатива на памучните тампони, те са ръчно изработени, могат да се перат и са за многократна употреба, сапуните дават чудесен завършек на всяка серия.

 

Продуктите на Fun'Ethic притежават сертификати Cosmebio и Ecocert и качеството им е добре познато и утвърдено.

 

Оставете коментар