Indemne - дерматологична козметика създадена от натурални етерични и растителни масла

Публикувано от Yori 27.02.2017 0 Коментари

 

Indemne е натурална грижа за кожата, изградена е от етерични и растителни масла. Подходяща е  за дерматологично лечение на атопична, чувствителена, раздразнена и дори капризна кожа.

 

 

Според Indemne решението е в етеричните масла от природата.

 

Основателката на марката от десетилетия изучава етеричните масла с търпение и отдаденост. Тя самата е с проблемна кожа и през годините не е намирала задоволително решение за кожата си в продукти с химикали. Така тя решава да създаде Indemne тъй като  вярва, че естествената и натурална козметика е най-добра за нея. Създаването на Indemne е резултат от личен подход към природата и към хората.

 

До сега нито една марка не е предложила ефективни натурални продукти  за лечение на  атопични кожни заболявания. Indemne изобретява първото лечение, съставено от етерични масла, комбинирани с други естествени съставки. Това са първите готови за директна употреба етерични масла.

 

Чрез комбиниране на няколко етерични масла, Indemne създава сложни смеси, които са особено силни. Ползите от етерични масла се комбинират с тези на растителни масла за повишаване на удобството, благополучието, здравето и красотата.

 

Продуктите на марката не съдържат петрохимикални съставки, алкохол и парабени. Не са тествани върху животни. Те са минимално пакетирани с преработени материали с цел опазване на околната среда.

 

 

Оставете коментар