Пролетта вече е тук и няма място за целулит.

Публикувано от Yori 22.03.2017 1 Коментари

Пролетта вече е тук и няма място за целулит.

 

 

С първите лъчи на слънцето, ние  нямаме търпение да облечем любимата си пола и да покажем краката си! За жените, които се чувстват неудобно от краката си, не се тревожете! Ето няколко съвета за да получите невероятни крака за пролетта и лятото!

 

След дългата зима е време да поглезите  тялото си, ако искате да покажете краката си с гордост! Имате целулит? Вие не сте сами: Целулитът засяга близо 90% от жените в някакъв момент от живота им, дори и жени, които са много слаби. Успокояващото е, нали? Макар да няма магическа пръчка с която тялото ни да се преобрази за ден има начини за намаляване на мастните натрупвания под кожата.

 

Indemne Ви помага да се чувствате красиви и да получите гладки крака. Благодарение на лосиона "Gimme smooth!", Естествен и ефективен лосион за намаляване на целулита и топене на мазнините, най-накрая ще имате решение за отстраняване на портокаловата кожа и подобряване структурата на кожата на краката, бедрата, хълбоците, и корема. 100% от изследваните жени са забелязали подобрение след 56 дни употреба. Според клиничните проучвания на Indemne, "Gimme smooth!" Лосион е наистина ефективен! До -3,4cm на ханша, -2,9cm на ръцете и -1,9cm на обиколката на бедрата.

Перфектни преди лятото!

 

Този антицелулитен лосион е със 100% естествени съставки, състои се от 7 етерични масла като италианско безсмъртниче, грейпфрут и грозде, които имат безброй качества за да спечелите борбата срещу целулита, за по- красиви крака.

 

Искате ли по-голяма ефективност?

Можете да го използвате с аксесоара Bubble-In, с който да направите антицелулитен масаж,  тестван е и е доказал своята ефективност. Масажът ще Ви отнема само по 5 минути! Масажирайте желаните зони с чашките за масаж Big Bubble-in или Bubble-in, за да получите една стегната и гладка кожа!

Можете да използвате аксесоарите и за масаж на тялото след спорт или за облекчаване на ставите и подобряване на циркулацията!

 

Ако искате ефективност, можете да намерите и Антицелулитен комплект на Indemne.

Той се състои от "Gimme smooth!" Лосион, антицелулитната чаша Big Bubble-in и метър с който лесно да следите резултатите си.

1 Коментари

Blagga:
26.05.2017, 02:51:59 PM
Отговор

Вече използвам лосиона и чашката за целулит от около месец и определено виждам резултат. Но го използвам стриктно, както пише на етикета.

Оставете коментар