Лесно е да постигнете бебешки мека кожа

Публикувано от Yori 03.05.2017 0 Коментари

Лесно е да постигнете бебешки мека кожа на тялото.

Когато се грижите за кожата на тялото си най-важните неща са ексфолиране и хидратация. Това е страхотен начин да поддържате кожата си красива, когато го правите през цялата година, а не само през топлите месеци. Днес е подходящ ден за да започнете!

Без ексфолиране, кожата може да не изглежда особено привлекателна и хидратиращите продукти няма да попиват в дълбочина. Прекрасен начин за ексфолиране е използването на  суха четка. Процедурата е лесна и не отнема много време. Просто вземете суха четка и масажирайте нежно кожата преди душ или вана като започнете от стъпалата на краката  и се движите нагоре и към сърцето, но не прилагайте процедурата върху лицето и бъдете изключително нежни към областта на деколтето, тъй като кожата там е много чувствителна. Сухата ексфолиация почиства кожата и подобрява циркулацията, като тялото остава с леко и свежо усещане. Не е нужно да правите процедурата всеки ден. Тялото Ви ще бъде щастливо ако го глезите по този начин два, три пъти седмично, така кожата се събужда и обновява.

След процедурата вземете душ или вана. Когато излезете от банята не забравяйте да намажете кожата си с богат хидратиращ продукт за бебешка мекота.

Източник: http://miahoyto.fi/

 

Оставете коментар