Серумите, тайната за красива кожа и няколко съвета как да ги използвате

Публикувано от Yori 03.02.2017 0 Коментари

 

 

Серумът е чудотворец, когато говорим за красива кожа. Той ѝ носи много важни съставки и поради способността му да се абсорбира серумът наистина доставя всичко от което кожата се нуждае. Серумите са допълнение към ежедневния ритуал за кожата. Най-добри резултати ще получите, когато ги използвате редовно, всеки ден, сутрин и вечер. Нанесете серума, използвайки пръстите си, започвайки от средата на лицето с движения към линията на косата. Използвайте меки и нежни движения и когато приключите нанасянето, потупайте върху кожата с върха на пръстите си, за събуждане на кръвообращението и мускулите. На шията и деколтето използвайте пръстите си с плъзгащи движения нагоре. Много е важен начинът по който се прилага серума, защото при ежедневно нанасяне ще подкрепите микроциркулацията на кожата и лимфната система които поддържат мускулите меки, а  кожата стегната и плътна. След серума можете да използвате крем, ако чувствате, че кожата се нуждае от повече хидратация.

 

Серумът Lumous е фаворитът сред клиентите на Mia Hoyto. Една от причините за популярността му е усещането, че той се абсорбира в дълбочина в кожата, придавайки ѝ хидратация, защита и плътност от които тя се нуждае, за да изглеждат и за да се чувства по-ярка и по-здрава. Lumous притежава група от много специални съставки. Мекотата на кожата и баланса на хидратация се възстановяват благодарение на сок от бреза, екстракт от смокиня и арганово масло. Хиалуроновата киселина и бета-глюкан дават на кожата плътен и стегнат вид. Те също така я обвиват в копринен воал, който запечатва хидратацията в кожата. Тя е подкрепена от силен антиоксидант и флавоноидна защита от морски зърнастец и цвят от кестен. Това означава, че кожата е защитена от замърсяването и стреса на околната среда.

Серумите са много лесни за употреба и прилагането им отнема само няколко минути на ден. Вие определено ще видите страхотните резултати върху Вашата кожа.

Източник: http://miahoyto.fi/

Етикети: Серум

Оставете коментар