Двойно почистване на кожата от Севера

Публикувано от Yori 14.01.2017 0 Коментари

 

 

Знаете  ли че е много важно лицето да се измие два пъти преди лягане? Идеята е първо да се почисти грима, а след това да почистите кожата. Философията за двойно почистване на кожата произхожда от Азия, където замърсяването, слънцето и топлината правят вечерната грижа за кожата още по-важна. Въпреки това, този метод е от съществено значение, където и да сте.

Почистването  е в основата на добрата грижа за кожата и при непълно почистване всички други усилия за красотата на кожата могат да се окажат неефективни. Азиатският начин за двойно почистване е: първо слагате  почистващ продукт на маслена основа и след това почиствате с измиващ гел. Това работи добре, когато климатът е влажен и топъл. За по-малко влажни и по-студени страни можем да измислим друг начин като основната цел е кожата да се запази възможно най-хидратирана.

Ето го и Северния начин за двойно почистване на лицето – първо прилагате нежния измиващ гел Kaunis с влажни ръце и обвивате лицето си с кремообразна пяна. Изплакнете  пяната и нанесете хидратиращия измиващ крем  Sievä върху кожата си. Изплакнете и усетете  чистотата, която този дует дава на кожата ви. Чиста Северна Красота от Mia Hoyto!

Източник: http://miahoyto.fi/

 

 

 

Оставете коментар